GDPR / Cookie

Prezenta Notificare despre confidenţialitate se aplica din data de 25 mai 2018, când Regulamentul general privind protecţia datelor („RGPD”), destinat unificării şi consolidării protecţiei datelor în întreaga Uniune Europeană, a intrat în vigoare.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor, prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, si cu Legea nr. 365/2002 privind comerţul electronic, SC LIVMAR PRODUCTION SRL se obliga sa foloseasca in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mentionate in prezentul document, datele personale ale fiecarui Client/Cumparator. Scopul colectarii datelor personale este operarea comenzilor de la Client/Cumparator si livrarea produselor comandate. La aceste date au acces urmatoarele parti terte: companiile de livrare (GLS, DPD Romania, Dragon Star Curier), procesatorul de plati online (2checkout si PayU), serviciile de e-mail marketing (Mailchimp). De asemenea, SC Livmar Production SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia comenzilor plasate pe www.hobbymobila.ro privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor comercializate.

Din perspectiva reglementărilor privind protecţia datelor, SC LM Hobby Electronice SRL si SC Livmar Production SRL care detin platforma web www.hobbymobila.ro sunt „operatorul de date”. Identitatea şi detaliile noastre de contact sunt:

SC LM Hobby Electronice SRL

Adresa: Str 9 Mai Nr 35 Sibiu, Jud. Sibiu, România

Nr. Registrul Comerţului: J32/453/14.06.2002

Telefon: +40 728 972 181

Site web: www.hobbymobila.ro

si

SC Livmar Production SRL

Cod Unic Inregistrare: RO6629116

Nr Inregistrare Registru Comertului: J32/1882/16.12.1994

Adresa: Str 9 Mai Nr 56 Sibiu

Site web: www.hobbymobila.ro

Această Notificare a fost creata pentru a informa persoanele („Persoanele vizate”) despre datele cu caracter personal colectate de către SC LM Hobby Electronice SRL în decursul activităţii sale, motivul prelucrării şi felul în care sunt utilizate astfel de date.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza şi modifica această instiintare privind confidenţialitatea, precum şi Politica noastră privind Protecţia datelor cu caracter personal la anumite intervale de timp.

Cum colectăm Datele cu caracter personal?

Colectam datele cu caracter personal pe care ni le oferiţi direct, prin completarea formularului prin care vi se solicită informaţii în legătură cu produsele noastre, pe site-urile www.hobbymobila.ro sau în timp ce ne vizitaţi ori vă întâlniţi cu consultantii noştri in magazin.

Colectăm, de asemenea, date cu caracter personal de la dvs. sau de la organizaţia dvs. în timpul executării contractelor.

1.Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

www.hobbymobila.ro , magazin online cu articole de mobilier si decoratiuni, produse mobilier gradina, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client care achizitioneaza produsele comercializate de SC LM Hobby Electronice SRL.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, www.hobbymobila.ro administreza in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

Orice informatie furnizata de catre comparator va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de www.hobbymobila.ro in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date la cererea dumneavoastra scrisa prin email si trimisa la adresa office@hobbymobila.ro

2.Scopul colectarii datelor

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator magazinului online www.hobbymobila.ro, vor ramane in proprietatea www.hobbymobila.ro. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti si se folosesc exclusiv pentru emiterea facturilor fiscale. De asemenea, cumparatorul este direct raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul de utilizator, cum ar fi numele de utilizator si parola si este de acord sa-si asume intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site-ul www.hobbymobila.ro cu contul si parola respectiva. In cazul in care cumparatorul suspecteaza ca, din diverse motive imputabile sau nu acestuia, confidentialitatea acestor date de acces este in pericol, este rugat sa ne contacteze la nr de tel: 0728 972 183 sau pe adresa de e-mail: office@hobbymobila.ro.

Datele si informațiile colectate privesc de regulă date primare necesare scopului descris anterior, respectiv: nume, prenume, data nașterii, domiciliul, telefonul, e-mail, serie buletin, cnp. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate. Aceste date se stochează pe periodele de valabilitate a comenzilor (emitere - livrare). De asemenea, datele se vor tine si pe durata arhivării documentelor potrivit normelor în vigoare și până la exercitarea dreptului de opoziție conform art. 15 (2) din legea 677/2001.

Completarea formularului de creare de cont sau de comandă cu datele dumneavoastră presupune acordul implicit și necondiționat ca datele dumneavoastra personale să fie incluse în baza de date www.hobbymobila.ro.

Renunțarea la acțiunea de a completa formularele de creare de cont și / sau de comandă cu datele dvs. este asimilat refuzului dvs. privind cumpararea produselor oferite de www.hobbymobila.ro.

3.Securitatea datelor colectate si procesate

www.hobbymobila.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate angajatiilor si procedurilor de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal al clientiilor, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Inregistrarea si autentificarea pe www.hobbymobila.ro implica ID si parola.

4.Feedback si reclamatii

Utilizatorii www.hobbymobila.ro pot trimite intrebari, reclamatii si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact, social media (pe pagina noastra de facebook), email (office@hobbymobila.ro) si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al clientilor.